Cep Mesajıyla Öğüt

Kandil Mesajları

Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, iyi kandiller dilerim.




Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki Duaların kabul, kandilin mübarek olsun.




Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun. Kandiliniz mübarek olsun.




Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.




Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Kandiliniz mübarek olsun.



Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için. Kandiliniz mübarek olsun.




Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmenizi dileriz.




Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.




Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.



Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.




Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.




Allah'tan sevgi, sağlık ve mutluluk diler bu mübarek gecede dualarınız kabul, kandiliniz kutlu olsun.




Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.




Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun




Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin,büyüsüne kapılmanız dileğiyle.
Nice kandiller.




Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.




Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.




Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek miraç kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.




... bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...




Mevlit kandilini kutlar türk ve islam alemine hayırlara vesile olmasını cenabi Allahtan niyaz ederim.




Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, çoşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.




Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı kandillere.




Miraç kandilini kutlar Türk ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ererim.




Bu gecenin feyzi üzerinize rahmeti geçmişinize bereketi evinize nuru ahiretinize sıcaklığı yuvanıza dolsun kandiliniz mübarek olsun.



Kadir geceniz mübarek olsun, Allah (C.C.) bütün dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin.




Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi. Bir huzur beklentisi. Bir gözyaşı serpintisi. MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.




Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza bayramınız mübarek olsun.




Bir yari sıddık anlar halden, aşk dersini alır gülden, hiç riyasız tam gönülden, sevenlere selam olsun bayramınız mübarek olsun.




Çiçeklerin içinde neyse güller, güllerin içinde odur bayramlar, sevdiklerinizle de birlikte nice bayramlar...




Kalblerimiz gönüllerimiz huzurla dolsun. Saadetler hepimizi bulsun ne kurulmuş bağlar, ne sevgiler, ne de dostluklar unutulsun. Bayramınız mübarek olsun.




Mübarek ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.




Dostlukların pekiştiği, sevinçlerin çoğaldığı, hayallerin gerçek olduğu, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu sevgi dolu nice Ramazan Bayramına...




Kurban bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekanınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...




Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.




Bin aya bedel bu gecede bütün müslümanlara ve sizlere hayırlar nasip etsin.!




Dertlerimiz kum tanesi kadar kucuk, sevinclerimiz Nisan yagmuru kadar bol olsun. Bu mubarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mubarek olsun.




Allah'ın askıyla yan bu gece, Mevlana gibi don bu gece, secdeye varıp huzura erince, su fakiride an bu gece. Hayırlı kandiller?





Avucların acıldıgı, gozlerin yasardıgı, ilahi esintilerin kalpleri oksadıgı anın bir asra bedel oldugu bu gece dualarda birlesmek dilegiyle kandilinizi kutlarım.
Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. olumu bile ayırır saymayan gonuller vardır. Mesafeler araya set cekmisse ne cıkar, dualarda birlesen gonuller vardır. Hayırlı kandiller..





Bir kandil gulu savur sevdiklerine, size onlardan gulucukler getirsin oyle icten oyle samimi ol ki goz yaslarını bile tebessume cevirsin. Kandiliniz mubarek olsun.





Bu guzel gecelerin feyzi uzerinize, rahmeti gecmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklıgı yuvanıza dolsun. Kandiliniz mubarek olsun.





Bugun ellerini semaya gonlunu Mevla'ya ac, bugun gunahlardan olabildigince kac, bugun en gizli incilerini onun icin sac. cunku bugun Mirac kandili, kandilin mubarek olsun.





Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun...



Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtalacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.



Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.




Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...




Islamin nurlu gunesi kalbine dolsun, makamin cennet hz. Muhammed komsun olsun, gunlerin mutluluk, gonlun saadetle dolsun bayramin mubarek olsun.



Sema kapilarinin acik oldugu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekseleri sacmaniz temennisiyle hayirli bayramlar.


Kardesligin dogdugu, sevgilerin birlestigi, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yinede umutlu, yinede sevgi dolu,nice bayramlara.



Benim ömrümde irmaklar vardir sularinda hayallerimi yüzdürdügüm, benim ömrümde sevdiklerim vardir bayramlar ayri gecince üzüldügüm.Bayramin mübarek olsun.




Zamana ve mekana sigmayan bir bereketle bereketlenmek ve bagislanmis olmanin o serefli makamina erismis olmak temennisiyle Bayraminiz mübarek olsun.



Bir avuc dua, bir kucak sevgi, sicak bir mesaj, kapatir mesafeleri birlestirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayraminiz mübarek olsun.




Kalpler vardir sevgiyi yasatmak icin, insanlar vardir dostlugu paylasmak icin ve bayramlar vardir sevgi ile kucaklasmak icin.Bayraminiz kutlu olsun.


Tüm yürekler sevinc dolsun, umutlar gercek olsun,acilar unutulsun,dualariniz kabul ve bayraminiz mübarek olsun.




Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsunki, dualarin kabul ve Ramazanin mübarek olsun!



Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun.



Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Bayramın Kutlu Olsun



Bizim hayatımızda nehirler vardır, köpüklerinde umutlarımızı yüzdürdüğümüz ve bizim ömrümüzde güzel insanlar vardır, görünmeyince ölesiye özlediğimiz Bayramın Kutlu Olsun
Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun



Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun




Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah'a. Erişelim birlikte nice Ramazanlara.




Mübarek Ramazan ayınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı ayda dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin..




Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.



Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.



Bu değerli Kurban Bayramı.nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.




Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.



Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.



Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.




Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!



Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.




Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...


Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun...




Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar!




Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...




Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.




Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı.nın, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle...




Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!




En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.



Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!




Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.



Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..



Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.



Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..




Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.




Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.




Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?



Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. kandiliniz hayırlı olsun!



Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..



Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç. Çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.



Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.



Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.



Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.



Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miractan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..



Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle... İyi Kandiller..




Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e. Hayırlı kandiller..



Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..



Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi Kandiller?




Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun..



Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.




Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.




Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.




Zâde duygular yükselsin göklere, yükseklerde hafakan, gözlerde yaşlar, ona susamış dudaklar kadar, açılan eller var. Kandiliniz mübarek olsun.



Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun..



Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.



Kuran'ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.



Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.



Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun



Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin,büyüsüne kapılmanız dileğiyle.
Nice kandiller.




Allah'ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun.



Beraat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.


Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek miraç kandilini kutlarım Allah'a emanet olun.




Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...



Kalpler vardır ,sevgiyi yaşatmak için,İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için,Mubarek günler vardır, Beraberce kutlamak için




Kardesligin daimi oldugu, sevgilerin birlestigi dostluklarin hic bitmedigi, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yinede sevgi dolu nice kandillere.



Mutluluk bankasinin saglik ve guzellik subesindeki 2002 nolu hesabiniza 365 adet sevgi konmustur. Dilediginizce kullanabilirsiniz nice kandillere.



En isiltili bakislarin gozlerinde, en tatli sozlerin kulaklarinda, tum mutlulukarin avuclarinda ve en sonsuz sevgilerin gonlunce yasayacagi nice mutlu kandillere.



Gecmisin bugunle, isigin golgeyle, umudun gercekle, uzuntunun neseyle, ofkenin sevgiyle baristigi nice kandillere.




Semanin kapilarinin acilip rahmetin saganak, saganak yagdigi bu gunde dusen damlalarin sizi ailece siril siklam etmesi dilegiyle.



Ruzgarin kemanini caldigi ve yagmur damlalarinin percerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip, keske dedigin tum guzelliklerin sizin olsun



21. Yuz yilin ilk adimin da tohumlanan umutlarinizin, ikinci adimda filizlenmesi dilegiyle, ailece tum kandiliniz kutlu. mutlu ve huzurlu olsun.



Sofraniz afiyetli, paraniz bereketli, karalariniz isabetli, yuvaniz muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sihhatli, yuzunuz mutlu, kadiliniz kutlu olsun.




Gecenin guzel yuzu yuregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, gunes oyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul kandilin mubarek olsun.



Bir damla umut serpilsin yuregine, bin tatli umut dolsun gunlerine, hayallerin gercekleri bulsun, butun dualarin kabul, kandilin mubarek olsun.




Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara acildigi, gozlerin masumiyet aradigi bu mubarek gunde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller.




Ne zaman ki iyiki'lerimiz keske'lerimizden onde gider; O zaman hayati yasariz. Oysa cogumuzu hayat yasiyor. Iyiki'lerle dolu bir yasam dilegiyle iyi kandiller.




Gunesin pembeligiyle dogan, safligiyla suzulen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en guzel duygu hep seninle olsun.




Bir bayram gulusu savur goklere eski zamanlara, gulucukler getirsin, oyle icten, oyle samimi olsun, gozyaslarini bile tebessume cevirsin.




Yuzundan gulucuk, kalbinden sevgi, bedeninden saglik, cevrende dostluk, omrunden huzur ve nese eksik olmasin kandillerin hep kutlu olsun.




Bir avus alkis, bir kucak sevgi, sicak bir mesaj, kapatir tum mesafeleri, kalbiniz nurlu ve mutlu, bayraminiz kutlu olsun.



Beyaz bir guvercin gonderiyorum sana, kanatlarinda mutluluk, yureginde sevgi, tuylerinde nur var. Senin de kalbin nurla dolsun kadir gecen mubarek olsun.



Sevgi hak edenin, umut sabredenin, zafer inananin, mutluluk bekleyenin, bunlarin tumu senin ve sevdiklerinin olsun.



Yıpranmış ve katılaşmış gönülleri rahmet meltemiyle yeşerten eşsiz Peygamberin doğum günü olan mevlit kandilinizi en içten dileklerimle tebrik ederim.

Günün Sözü

"“Müslüman olup kâfî miktarda rızıklandırılan ve Allah’ın kendisine verdiklerine kanâat eden kimse kurtulmuştur.” (Hadîs-i Şerif—Müslim)"
Telif Hakkı © 2024 Open Source Matters. Tüm Hakları Saklıdır.
Joomla!, GNU Genel Kamu Lisansı altında dağıtılan özgür bir yazılımdır.